...

Shoutbox
admin, 17:40 UTC, Tue 03 of Mar, 2009: Új tavaszi és nyári ajánlatokkal várjuk kedves vendégeinket
admin, 08:45 UTC, Fri 26 of Dec, 2008: Minden Kedves Vendégünknek Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánunk! / Merry Xmas and Happy New Year!
admin, 20:29 UTC, Tue 30 of Sep, 2008: Check out the Gallery! Thx for Martin and all of the Lillesand family!
admin, 07:18 UTC, Thu 25 of Sep, 2008: Have a look at the wellness specials, enjoy the thermal spas in Hungary.
admin, 21:19 UTC, Fri 19 of Sep, 2008: Welnes ajánlatokkal bővült honlapunk
admin, 20:44 UTC, Mon 08 of Sep, 2008: Őszi programjaink holnaptól már angol nyelven is elérhetők/Tomorrow the autumn specials will be available in English too.
admin, 21:15 UTC, Thu 04 of Sep, 2008: Új diavetítés / New slideshow
admin, 19:32 UTC, Tue 02 of Sep, 2008: Holnap új képek, Őszi hangulat / Tomorrow check our page for new pictures and autumn feeling
admin, 18:43 UTC, Tue 02 of Sep, 2008: Dear Visitors, the shoutbox is started/ Kedves Vendégek, a Bekiabáló elindult
print


Kedves Vendégünk!

Üdvözöljük a kikapcsolódás, tartalmas pihenés, különleges programok és élmények tárházában.
Azért hoztuk létre ezt a szolgáltatást, hogy a hozzánk hasonló utazást és új élményeket szerető embereknek olyan lehetőséget nyújtsunk, amire mi magunk is mindig vágytunk.

Vendégházunkban mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő programokat és szolgáltatásokat, egy barátságos, vendégszerető és kényelmes környezetben. Kisbabák részére etetőszéket, fürdetőkádat és utazóágyat is biztosítunk.

Akár a vidéki táj szépsége és csendje, a termálfürdők gyógyító ereje, éjszakai fürdőzés, akár a finom magyar borok, a tartalmas szórakozás barátai körében, amire ön vágyik, nálunk mindezt egy fedél alatt megtalálja.

Az Amigo Holiday minden évszakban várja vendégeit. Hidegben, melegben igazi kikapcsolódást nyújt a Miskolc – Tapolcai Barlangfürdő termálvize, a fürdő területén található szaunapark. Nagyszerű lehetőség ez arra, hogy gondtalanul pihenjünk, az idő pedig tökéletesen alkalmas egy kellemes kirándulásra, városnézésre.

Ha nyugalmat keres távol a nagyváros zajától, és szívesen töltene el egy kis időd szeretteivel egy kényelmes, kellemes környezetben, szeretettel várjuk barátságos pihenőházaunkban!

Bababarát szálláshely

Az Amigo Holiday apró vendégei kényelmét is maximálisan próbálja kielégíteni: utazóággyal, etetőszékkel, babfürdető káddal és meséskönyvvel várunk minden kedves családot.

Várjuk sok szeretettel!


Created by: admin last modification: Tuesday 08 of November, 2016 [21:11:45 UTC] by admin


Ad